Fatih İlkokulu

Vizyon: VİZYON 1.Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilir. 2.Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilir. 3.Okulumuzda hem öğretenler, hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanır.

Misyon: ________________________________________MİSYON Biz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için varız. Bizler, öğrendiklerini uygulayan, araştıran ve araştırmaların olumlu sonuçlarını insanlığın hizmetine sunabilen kişiler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Isınma: DOĞAL GAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ereglifatihilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Aydınlar Mah. 94177Sok. No48/B Ereğli/Konya

Yerleşim Yeri - Aydınlar Mh. 94177.Sk.No:48A Ereğli-Konya

Adres - Aydınlar Mah. 94177Sok. No48/B Ereğli/Konya

Ulaşım Ereğli Devlet Hastanesi Yolu üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 150 km ,İlçe Merkezindedir.